Klantenservice

Contact

Indien u vragen heeft over Kerststollen.nl of u wilt graag direct contact met één van onze medewerkers vul dan ons contactformulier in stuur een e-mail naar info@kerststollen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Bestellen

Het bestellen op Kerststollen.nl is heel eenvoudig.

  1. U kiest de stol naar keuze, van 700 gram of van 1000 gram
  2. U selecteert een datum op welke dag u wilt dat de stollen bezorgt worden
  3. U kiest het aantal kerststollen dat u wilt versturen
  4. Indien gewenst kunt u een persoonlijk kaartje of brief bijvoegen
  5. U geeft de adressen op waar de stollen heen moeten
  6. U betaalt via iDEAL of via overboeking en ontvangt de factuur
  7. Uw stollen worden op de gewenste dag bezorgt!

 

Verpakking

De kerststollen van Kerststollen.nl worden verstuurd in een mooie verpakking dat past bij een relatiegeschenk. Uw relaties, werknemers of familie / ontvangen dus een leuk cadeau wat ook nog eens heerlijk smaakt door de ambachtelijkste bereidingswijze.

 

Bezorging

De bezorging van de stollen gebeurd op de dag die u heeft geselecteerd. Indien de betreffende datum niet mogelijk is zal Kerststollen.nl contact met u opnemen om een alternatief voor te stellen. Alle prijzen en verzending van de stollen zijn inclusief BTW.

 

Betaalmogelijkheden & factuur

U kunt bij ons betalen via iDEAL of door achteraf te betalen via overboeking. Indien u kiest voor overboeking worden uw kerststollen pas verstuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen. Bij beide betaalmogelijkheden ontvangt u een factuur per e-mail welke u in uw (bedrijfs)administratie kunt verwerken.